Aktuelt

Hva er 3PL og hvordan fungerer det?

Tredjepartslogistikk, også kalt 3PL (Third Party Logistics), er en tredjepart som tilbyr bedrifter logistikktjenestene sine ved å blant annet lagre og sende varer.

Bærekraftig logistikk i mediene

Colliflow får positiv omtale både på bransjenettstedet Netthandel.no og i fylkesavisa Telemarksavisa. Stadig flere fornøyde kunder er beviset på at vi gjør noe riktig og at vi tilfører en verdi inn i andres drift.

Helt hjem i postkassen og på dørmatta

HeltHjem tilbyr nettbutikker en enkel, kostnadseffektiv og smart logistikkløsning for pakkelevering til og fra kundene dine. Et nettverk av distributører leverer små pakker hjem i postkassen og på dørmatten til forbrukere over hele landet.

Derfor er det billigere å få levert en pakke fra Beijing enn fra Bergen

Det går historier blant norske netthandlere om at kinesiske konkurrenter kan levere gratis fordi de er sponset av egen stat og eget postvesen. Den største sponsingen kommer imidlertid trolig fra Norge, fordi Posten Norge gjennom en internasjonal postavtale er pålagt å levere pakker fra såkalte «u-land» til fast lavpris – åtte kroner for en pakke på 300 gram.

Er det bare å flytte nettbutikkens lager til Sverige eller Danmark?

1. januar 2015 ble tollfrigrensen økt fra 200 til 350 kroner. Flere store selskaper som XXL, Stormberg, Netthandelen og Komplett ytret at det kunne bli aktuelt å flytte hele eller deler av driften til Sverige, hvis tollfrigrensen ble økt. Men er det bare å flytte lageret til Sverige eller Danmark?

12 «startups» som kan hjelpe norsk netthandel

Netthandel.no publiserte for en tid tilbake en sak om 12 selskaper som anses som spennende for norsk netthandel. Colliflow var en av de tolv og det er vi stolte av. Vi jobber hardt for å kunne tilby våre kunder et av markedets mest attraktive alternativ til å drifte lageret selv. For dem som ønsker å outsource lageret og logistikken til en profesjonell tredjepart skal Colliflow være lett å velge.