Lagerhotell for nettbutikker

Vurderer du å outsource nettbutikkens lager til et lagerhotell? Mange definerer det å drifte lageret som en del av sin kjernevirksomhet, men det å sette ut lageret kan både øke marginer og styrke din konkurransekraft.

autostore.1000x562

Vurderer du å outsource nettbutikkens lager til et lagerhotell? Mange definerer det å drifte lageret som en del av sin kjernevirksomhet, men det å sette ut lageret kan både øke marginer og styrke din konkurransekraft. Her er noen gode grunner til å benytte en profesjonell partner til å håndtere nettbutikkens logistikk:

Det du trenger, når du trenger det

Colliflow er et lagerhotell som håndterer nettbutikkers varelagring, logistikk og vareflyt. Vi gir deg tilgang til lagerarealer og logistikktjenester etter behov – akkurat det du trenger, når du trenger det.

Fleksibilitet og forutsigbare kostnader

Å outsource nettbutikkens varelager til et lagerhotell gir deg fleksibilitet, samtidig som logistikkostnader reduseres, gjøres variable og forutsigbare.

Stordriftsfordeler fra første ordre

Bemanning, utstyr og lokaler er kostnadsdrivende. Ved å sette ut lageret oppnår du stordriftsfordeler fra første ordre; Del på systemer, lagerarealer, mannskap og utstyr. Og dra fordeler av vår logistikkompetanse og prisgunstige volumavtaler på frakt og emballasje.

Vi gjør profesjonell logistikk enkelt for deg

Lagring og logistikk er vår kjernevirksomhet. Vi har bred faglig kompetanse og fokus på effektiv lagring og smart logistikk. Vi vet hva som skal til for å skape en positiv kjøpsopplevelser hos dine kunder. Ved å ha lageret ditt under vårt tak, slipper du å bekymre deg for logistikken. Vi gjør profesjonell og effektiv logistikk enkelt for deg.

Spar tid og ha fullt fokus på din egen kjernevirksomhet

Å drifte lageret selv kan være krevende. Frigjør verdifull tid og bruk den på utvikling, markedsføring, salg og kundepleie. Spar tid, og bruk den smartere!

Full oversikt og kontroll på kostnader

Vi har noen av markedets beste løsninger og priser for deg som ønsker å benytte et lagerhotell. En oversiktlig og forutsigbar prismodell gir deg full kontroll over kostnader. Ta kontakt med oss for en prat om din logistikk.

Skybasert lagerstyring og automatisering av oppgaver

Det skybaserte lagerstyringssystemet sørger for at du har tilgang hvor som helst, når som helst – på PC, nettbrett og mobil. Med Colliflow optimaliseres og automatiseres vareflyten, og du får verktøyet du trenger for å få full innsikt og kontroll over varelager og logistikkostnader – uansett hvor du måtte befinne deg, og når du ønsker det.

Automatiser arbeidsoppgaver

Når det skapes en ordre i nettbutikken blir den umiddelbart synlig og aktiv hos oss. Vi plukker, pakker og sender varene til dine kunder fortløpende. Legg opp faste bestillingspunkter i grunnsortimentet og få innkjøpsforslag automatisk i systemet. Det gjør det enkelt å få oversikt over hvilke varer du bør bestille og sparer deg for mye jobb.

Spar penger på frakt og emballasje

Få tilgang til vårt nettverk av partnere og gunstige volumavtaler. Vi har gunstige prisavtaler på frakt og emballasje.

Reduser risiko og få mer fleksibilitet

Ved å benytte deg av oss som partner og bruke våre tjenester, vil du alltid ha tilgang på det du til enhver tid har behov for av areal, mannskap og utstyr. Du kan øke eller reduser lagerkapasitet etter det behovet du har. I tillegg begrenser du investeringsbehovet i forbindelse med å drifte eller etablere eget lager.

rune wright

Rune Wright Lia

Logistikkrådgiver

Vil du dra nytte av å outsource lageret?

Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av din logistikk.

Send e-post

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!