Skreddersydd lagring og logistikk for nettbutikker

Solid kompetanse, et effektivt og profesjonelt lagerstyringssystem og en god posjon lidenskap, sørger for at vi kan levere høy kvalitet til lav pris og være en suveren logistikkpartner for din nettbutikk.

Colliflow 3pl

Colliflow håndterer virksomheters logistikk og vareflyt og gir deg tilgang til lagerarealer og logistikktjenester etter behov – akkurat det du trenger, når du trenger det. Det gir deg mye fleksibilitet, samtidig som logistikkostnadene gjøres variable og forutsigbare. Vi hjelper deg å vokse, og vi vokser med deg.

 

Oppnå stordriftsfordeler fra første ordre

Del systemer, lagerarealer, mannskap og utstyr – og få tilgang til våre gode innkjøpsavtaler. Dra fordeler av vår solide kompetanse på effektivt lagerhold og optimal vareflyt. Vi gjør logistikk enkelt for deg.

Optimaliser vareflyten

Ved å la oss ta hånd om lageret ditt slipper du å bekymre deg for vareflyten. Vi tar et totalansvar og har konstant fokus på å utvikle og forbedre oss. Hos oss vil varelageret ditt være i trygge og profesjonelle hender, og vareflyten optimaliseres. Lykkes du, lykkes vi.

Spar tid, og bruk den smartere

Outsourcing av lagerfunksjonene frigjør verdifull tid som kan brukes til utvikling av egen kjernevirksomhet, markedsføring, salg og kundepleie. Øk din konkurransekraft ved å la oss ta hånd om logistikken.

Få tilgang når som helst, hvor som helst via skybaserte logistikkverktøy

Et skybasert lagerstyringsverktøy sørger for at du har tilgang til lageret hvor som helst, når som helst – på alle enheter. Så lenge du er på nett, har du tilgang.

Automatisering av arbeidsoppgaver

Ved et salg i nettbutikken eller når det skapes en ordre i ERP-systemet, blir varebehovet umiddelbart synlig og aktivt i vårt system. Du kan legge opp faste bestillingspunkter i grunnsortimentet og motta automatiske innkjøpsforslag. Det kan spare deg for mye jobb og frigjøre verdifull tid.

Spar penger på våre gode avtaler

Få tilgang til vårt nettverk av partnere og gunstige stordriftsavtaler. Benytt deg av våre innkjøpsavtaler på emballasje, transport og distribusjon – eller bruk dine egne. Du velger det som passer deg best. I tillegg får du det markedsledende lagerstyringsverktøyet Ongoing Warehouse og transportadministrasjonssystemet EDI-Soft CONSIGNOR inkludert i Colliflow-abonnementet.

Mer fleksibilitet

Velg og sett sammen den løsningen som passer best for deg. Få tilgang til, og betal for det du til enhver tid har behov for.

Colliflow optimal vareflyt og logistikk

Finn ut mer om hva vi kan hjelpe deg med >

rune wright

Rune Wright Lia

Logistikkrådgiver

Vil du dra nytte av å outsource lageret?

Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av din logistikk.

Send e-post

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!