Skip to content

Spar tid. Styrk konkurransekraften. Reduser kostnader.

Dra fordeler av å outsource lageret og all logistikk.

autostore colliflow

icon invoice

Få optimal logistikk og effektiv lagerdrift

Drift av lager og håndtering av andre virksomheters logistikk er vår kjernevirksomhet. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle oss slik at vi kan tilby den beste løsningen for våre kunder. Vi har mer enn 70 virksomheter under vårt tak som vi håndterer all logistikken for.

Vi forstår viktigheten av en sømløs logistikkprosess og smidig lagerhåndtering for din virksomhets suksess.

Oppdag hvordan vi kan gi din bedrift et konkurransefortrinn gjennom optimalisert logistikk ved å sette ut lageret og logistikken til oss. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere din logistikk!


Bring fraktavtale Colliflow

 

icon delivery

Reduser fraktkostnader. Få tilgang til gunstige avtaler.

Vi har forhandlet frem gunstige volumavtaler med bransjeledende transportører som du kan dra nytte av og spare penger på. Vi hjelper deg med å finne den beste fraktløsningen som dekker ditt behov, enten det er leveringstid, kundeopplevelse eller fraktkostnader som er viktigst for deg.


autostore colliflow

icon delivery

LAGRING

Få et skalerbart, trygt og effektivt lagerhold

Ditt varelager under vårt tak gir deg et ryddig, oversiktlig og profesjonelt lagerhold. Vi har et lagerareale på 10 000 kvm som består av hyller, palleplasser og et Autostore robotlager med 28.000 kasser. Vi lagrer alt fra spa-bad til sokker og minnepenner. Og du betaler bare for akkurat den plassen du til enhver tid bruker. Få oversikt over lagerbeholdningen i sanntid og tilgang til nyttige statistikker og rapporter som gir deg innsikt.

Dra fordeler av fleksibiliteten ved å kunne skalere opp og ned etter behov. Vi hjelper deg å vokse og vi vokser med deg!

Vi har ikke angret på vårt valg om å sette ut logistikken, og kan på det varmeste anbefale Colliflow videre til andre. Dette er et team som ikke bare yter god service, men også personlig service. De skaper for oss en merverdi i form av kjappere leveringstider til våre kunder, bedre avtaler på frakt og spart tid hver dag.
Martin Erlandsend, Daglig leder, Lightup.no
Martin Erlandsend

Colliflow lagring1

 

icon return

SYSTEMER OG INTEGRASJONER

Bransjeledende logstikksystemer – sømløst integrert i nettbutikken

Colliflow fungerer sømløst med ulike nettbutikk-platformer. Bestillinger i nettbutikken blir synlige hos oss og vi plukker, pakker og sender ut ordrene til dine kunder.

Dra fordel av en optimal og effektiv ordreflyt og få fornøyde kunder.

Mer om integrasjoner


Colliflow returer

icon return

Smidig returhåndtering gir kundene dine en positiv kjøpsopplevelse.

Har du behov for å håndtere returnerte ordre? Ikke noe problem. Vi håndterer returer effektivt og smidig for deg. Varens tilstand sjekkes, gjøres salgbar og legges tilbake på lokasjon og tilbakeføres på lageret og i systemet for salg.


colliflow 9 1

 

Personlige og hands-on

Colliflow er mer enn lagerlokaler og systemer. Vi er engasjerte mennesker som involverer oss for å oppnå felles mål og fremgang. Vi ønsker å være tilgjengelig for våre kunder, for vi mener at dette er nøkkelen til et langsiktig og godt samarbeid, og ikke minst felles suksess. Vi tar oss tid til å lære å kjenne kundene våre, slik at vi kan tilpasse våre tjenester og løsninger til den enkeltes behov. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og tilbyr råd og støtte. Vi er behjelpelige og løsningsorienterte. Våre kunder skal kunne stole på at vi alltid vil gjøre vårt beste for å levere de beste løsningene for dem.

Så hvis du ønsker å samarbeide med noen som har en personlig og hands-on tilnærming, så er vi den rette partneren for deg. Vi gleder oss til å høre fra deg og til å se hva vi kan oppnå sammen.

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!