Skip to content

Stressfri logistikk. Lavere kostnader.

Alt du trenger for profesjonell og kostnadseffektiv logistikk i nettbutikken

small business owner, online marketing packaging box and delivery. A parcel wrapped in brown paper. Delivery concept for private companies delivery with care. Craft present box

icon invoice

Plukk, pakk, send!

Ordre i nettbutikken synkroniseres mot vårt lagersystem via en integrasjon mellom din nettbutikkløsning og vår lagerstyringsplatform. Vi plukker og pakker fortløpende og sender varene til dine kunder.

Og det aller beste – uansett om du har få eller mange ordre opplever kundene dine samme leveringskvalitet. Og du er garantert profesjonell logistikk og forutsigbare kostnader fra første ordre.

Mer om fulfillment


Postens sporingsapp Colliflow

 

icon delivery

Spar penger på frakt og gi kundene dine flere valg

Sammen med markedsledende transportører sørger vi for at varene finner den raskeste veien til kundene dine. Vi har forhandlet frem gunstige volumavtaler som du kan dra nytte av og spare penger på. Vi hjelper deg med å finne den beste fraktløsningen som dekker ditt behov, enten om det er leveringstid, kundeopplevelse eller fraktkostnader som er viktigst for deg.

Kundene dine setter pris på å kunne selv velge leveringsmåte i check-outen. Sørg for å gjøre flere  fraktalternativer tilgjengelig og oppnå flere salg!


autostore colliflow

icon boxes

LAGRING

Få et skalerbart og effektivt lagerhold

Ditt varelager under vårt tak gir deg et ryddig, oversiktlig og profesjonelt lagerhold. Vi har et lagerareale på 10 000 kvm som består av hyller, palleplasser og et Autostore robotlager med 28.000 kasser. Vi lagrer alt fra spa-bad til sokker og minnepenner. Og du betaler bare for akkurat den plassen du til enhver tid har behov for. Få oversikt over lagerbeholdningen i sanntid og tilgang til nyttige statistikker og rapporter som gir deg innsikt.

Dra fordeler av fleksibiliteten ved kunne skalere opp og ned lageret etter behov. Vi hjelper deg å vokse og vi vokser med deg!

Vi har ikke angret på vårt valg om å sette ut logistikken, og kan på det varmeste anbefale Colliflow videre til andre. Dette er et team som ikke bare yter god service, men også personlig service. De skaper for oss en merverdi i form av kjappere leveringstider til våre kunder, bedre avtaler på frakt og spart tid hver dag.
Martin Erlandsend, Daglig leder, Lightup.no
Martin Erlandsend

Colliflow lagring1

 

icon return

SYSTEMER OG INTEGRASJONER

Koble deg til bransjeledende logstikksystemer

Colliflow fungerer sømløst med ulike ordresystemer og e-handelsplattformer. Ordre blir synlige hos oss og vi plukker, pakker og sender ut til dine kunder.

Dra fordel av rask og effektiv ordrehåndtering og få enda mer fornøyde kunder.


Colliflow returer

icon return

Smidig returhåndtering gir en positiv kjøpsopplevelse og fornøyde kunder

Har du behov for å håndtere returnerte ordre? Ikke noe problem. Vi håndterer returer effektivt og smidig for deg. Returårsak og varens tilstand sjekkes, og varen legges tilbake på lokasjon og tilbakeføres i systemet for salg.


colliflow skien 9

 

Personlige og hands-on

Colliflow er mer enn lagerlokaler og systemer. Vi er engasjerte mennesker som involverer oss for å oppnå felles mål og fremgang. Vi ønsker å være tilgjengelig for våre kunder, for vi mener at dette er nøkkelen til et langsiktig og godt samarbeid, og ikke minst felles suksess. Vi tar oss tid til å lære å kjenne kundene våre, slik at vi kan tilpasse våre tjenester og løsninger til den enkeltes behov. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og tilbyr råd og støtte. Vi er behjelpelige og løsningsorienterte. Våre kunder skal kunne stole på at vi alltid vil gjøre vårt beste for å levere de beste løsningene for dem.

Så hvis du ønsker å samarbeide med noen som har en personlig og hands-on tilnærming, så er vi den rette partneren for deg. Vi gleder oss til å høre fra deg og til å se hva vi kan oppnå sammen.

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!