Skip to content

For en nettbutikk er det avgjørende å sikre gode kjøpsopplevelser for kundene, mens for en bedrift med et varelager handler det kanskje om å få et mer effektivt lagerhold. For begge handler det om å sikre marginer og være konkurransedyktige – og å ha en logistikk som fungerer optimalt. Vår ambisjon er å være din beste partner på logistikk.

 

Logistics is more than our job – it’s our passion

Ved å ha passion for den jobben vi gjør, får vi til så mye mer – for kundene våre, med samarbeidspartnere og for vår egen del. Vi elsker å få være en viktig del av andres virksomhet og tilføre verdi ved å jobbe med logistikk som vi brenner for. Og vi vet at vi kan gjøre en forskjell. Vi håndterer hver eneste ordre som om den var vår egen. Vi bryr oss om deg og om kundene dine. Lykkes du, lykkes vi.

 

Personlige og hands-on

Vi har en personlig og hands-on tilnærming til måten vi jobber på. Vi ønsker å være til stede for våre kunder, for vi mener at dette er nøkkelen til et langsiktig og godt samarbeid, og ikke minst felles suksess. Vi tar oss tid til å lære å kjenne kundene våre, slik at vi kan tilpasse våre tjenester og løsninger til den enkeltes behov. Vi er alltid tilgjengelige for å svare på spørsmål og tilbyr råd og støtte. Vi er behjelpelige og løsningsorienterte. Ved å være personlige og hands-on, skaper vi tillit og fellesskap. Og det er viktig for oss. Våre kunder skal kunne stole på at vi alltid vil gjøre vårt beste for å levere de beste løsningene for dem.

Colliflow er mer enn lagerlokaler og systemer. Vi er engasjerte og dyktige mennesker som liker å samarbeide for å oppnå felles mål og fremgang. Enkelte ganger er det nødvendig å brette opp armene og ta i et ekstra tak for å løse akutte problemer. Og det gjør vi.
Vi jobber også tett med våre samarbeidspartnere og sørger for å holde en åpen og transparent kommunikasjon. På denne måten kan vi sikre at vi alle jobber mot samme mål og at vi leverer en tjeneste med høy kvalitet.

Så hvis du ønsker å samarbeide med en bedrift som har en personlig og hands-on tilnærming, så er vi den rette partneren for deg. Vi gleder oss til å høre fra deg og til å se hva vi kan oppnå sammen.

 

Logistikk som flyter

Vår målsetting er å tilføre deg logistikk som flyter – som fungerer uten at du merker det. Bak dine behov, ambisjoner og ønsker ligger nøkkelen til vår felles fremgang og vekst. Vi lytter oppmerksomt til dine behov.

Vi har konstant fokus på å utvikle og forbedre oss. Vi tar tilbakemeldinger og erfaringer på alvor og omsetter dem til relevante forbedringer. Vi tar sikte på å være best. Vi har høye ambisjoner på egne vegne og strekker oss etter å være best i den jobben vi gjør, og etter å finne de smarteste løsningene.

 

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!