Bærekraftig logistikk i mediene

Colliflow får positiv omtale både på bransjenettstedet Netthandel.no og i fylkesavisa Telemarksavisa. Stadig flere fornøyde kunder er beviset på at vi gjør noe riktig og at vi tilfører en verdi inn i andres drift.

1440847362326

Colliflow får positiv omtale både på bransjenettstedet Netthandel.no og i fylkesavisa Telemarksavisa. Vi konstaterer at logistikk-tjenestene vi leverer, dekker et økende behov. Stadig flere nettbutikker og virksomheter ønsker et problemfritt lagerhold og satser på tredjepartslogistikk.

 

Det er gått to år siden Colliflow startet opp med en ganske liten kundeportefølje, men med gründere med mye erfaring fra lange karrierer innenfor logistikk i større nasjonale virksomheter i bagasjen. Ideen var å tilgjengeliggjøre profesjonell logistikk og kompetanse som de store aktørene har, også til små og mellomstore virksomheter.

 

En stadig sterkere lidenskap for logistikk

Colliflow vokser stadig og er blitt en solskinnshistorie for oss. Både nasjonale og lokale virksomheter har nå lageret sitt hos Colliflow. På bransjenettstedet netthandel.no kan du blant annet lese om at bruken av tredjepartslogistikk fortsatt er liten, sammenlignet med i USA og sammenlignbare land i Europa. Det er her vi har sett potensialet og at vår spesialkompetanse ligger. Og vi jobber hardt for å skape en tjeneste som gir verdi for kundene våre. Spesielt nettbutikker har vi opparbeidet mye kompetanse rundt. Automatisering er et annet område vi er langt fremme på. Resultatet er at vi har fått mange nye kunder de siste månedene, og vi lagrer i dag for mer enn tretti små og store virksomheter – knappe tre år etter oppstarten.

 

Profesjonell logistikk fra A til Å

Colliflow leverer effektiv og profesjonell logistikk fra A til Å, og vi brenner for å gi alle tilgang til problemfritt lagerhold og optimal vareflyt. Vi bidrar til at kundene våre sparer tid og oppnår stordriftsfordeler gjennom å dele på systemer, lagerarealer, mannskap og utstyr. I tillegg får de også tilgang til gunstige innkjøpsavtaler på transport, distribusjon og emballasje gjennom våre fremforhandlede volumavtaler med ulike aktører. Det er det mange som sparer mye på.

 

Fornøyde kunder

Det er vår ambisjon å bli en betydelig logistikkaktør på markedet. Vi jobber hardt for å bli en foretrukken leverandør til virksomheter som ønsker å outsource lageret. Vi skal tilføre kundene våre en merverdi ved å håndtere logistikken profesjonelt og kostnadseffektivt. Vi er godt i gang med å skape fremtidens logistikkløsning. Og fornøyde kunder er beviset på at vi er på rett vei.

 

Les artikkelen i Telemarksavisa “Suksess i Union-lageret” >

“Stadig flere nettbutikker outsourcer lageret”, artikkel publisert på bransjenettstedet Netthandel.no

 

 

Foto: Lars Ravn, TA.

rune wright

Rune Wright Lia

Logistikkrådgiver

Vil du dra nytte av å outsource lageret?

Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av din logistikk.

Send e-post

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!