Colliflow inngår ny langsiktig avtale med Grenland Havn IKS

Colliflow sikrer ny avtale med Grenland Havn IKS for fremtidig lagerplass. Gode nyheter for nåværende og fremtidige kunder som benytter 3PL-tjenester.

Colliflow Skien Havneterminal 1536x864

Colliflow har inngått ny avtale med Grenland Havn IKS. Denne avtalen er inngått for å sikre tilgangen til lagerarealer i havnen i årene som kommer.

Dette er veldig positivt for 3PL-leverandørens nåværende og fremtidige kunder, da lokalene i havna er gunstige for Colliflow sitt konsept og drift.

Over 60 kunder bruker allerede tjenestene til 3PL-leverandøren Colliflow

Som tredjeparts logistikk leverandør (3PL) tilbyr Colliflow logistikkløsninger og lagerplass i deres automatiserte lager til over 60 kunder. Kundene består av alt fra bedrifter til nettbutikker, som ønsker eksternt lager til sine varer og produkter. Colliflow tar for seg både lagring, pakking, sending og håndterer også returer for sine kunder. Å etablere seg på riktig sted er viktig for en 3PL-leverandør som Colliflow.

Hatt stor suksess i lokalene på Skien Havnterminal helt fra starten

Suksessen har vært betydelig i lokalene på Skien Havnterminal siden bedriftens oppstart i 2013. Med den nye avtalen kan Colliflow fortsette med å være en trygg og langsiktig 3PL- leverandør, med gode betingelser og fleksibilitet for sine kunder.

Nytt robotlager reduserer plukktiden og automatiserer deler av lagerdriften til 3PL-leverandøren

Med investering i et helautomatisert lagersystem i 2020, har Colliflow redusert arealbehovet samtidig som lagringstettheten er optimalisert. Autostore-lagersystemet er kjernen i dette teknologisk avanserte lageret, med høyhastighetsroboter som effektiviserer vareflyt, reduserer plukktid, og gir lageroperatørene muligheten til å fokusere på pakking og forsendelse. Dette banebrytende systemet er også svært energieffektivt, en stor fordel i en tid hvor miljøhensyn er i fokus.

Grenland Havnterminal er perfekt tilrettelagt for Colliflow sin automatiserte lagerdrift

Havnen tilbyr store arealer for både innvendig og utvendig lagring. Riktig utstyr til flytting av tunge last som konteinere er også viktig for en 3PL-leverandør som Colliflow. Dette er tilgjengelig på Skien Havnterminal, der lageret ligger.

rune wright

Rune Wright Lia

Logistikkrådgiver

Vil du dra nytte av å outsource lageret?

Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av din logistikk.

Send e-post

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!