8 gode grunner for hvorfor outsource logistikken

Å outsource bedriftens logistikk vil både kunne øke marginer og styrke konkurransekraften. Her er 8 gode grunner til å sette ut lageret!

colliflow skien 3

Mange virksomheter definerer det å drifte eget lager som en del av sin kjernevirksomhet. For svært mange vil imidlertid det å outsource bedriftens logistikk både kunne øke marginer og styrke konkurransekraften. Det er flere gode grunner til å sette ut lageret, og her er 8 av dem

1. Knytt kostnader til salg

Få tilgang til lagerarealer og logistikktjenester etter behov – akkurat det du trenger, når du trenger det. Det gir deg mye fleksibilitet ettersom du slipper å gjøre store investeringer, samtidig som logistikkostnadene knyttes direkte til salg og gjøres variable. Vi leverer i takt med ditt behov og vokser med deg.


2. Oppnå stordriftsfordeler fra første ordre

Bemanning, utstyr og lokaler er kostnadsdrivende. Ved å sette ut lageret til en partner som er spesialisert på tredjepartslogistikk oppnår du stordriftsfordeler fra første ordre; Del på systemer, lagerarealer, mannskap og utstyr – og få tilgang til våre gunstige innkjøpsavtaler basert på store volum. Dra fordeler av vår solide kompetanse på netthandelslogistikk og øk din konkurransekraft! Vi gjør profesjonell logistikk enkelt for deg.


3. Gunstige priser på frakt

Vi samarbeider med alle ledende transportører som for eksempel Bring, PostNord og DHL og har forhandlet frem svært gode avtaler som er basert på vårt totale volum. Det gir deg tilgang på gunstige priser på frakt.


4. Hold fokus på utvikling og salg

Du har behov for å ha fokus på, og tid til å jobbe med bedriftens ulike kjerneområder. Å drifte lageret selv kan være krevende og ta mye tid, i tillegg kan manglende fokus og kompetanse redusere leveringskvaliteten. Frigjør verdifull tid og bruk den på utvikling, markedsføring, salg og kundepleie. Spar tid, og bruk den smartere!


5. Få tilgang til smarte logistikksystemer

Ved å koble nettbutikken eller erp-systemet til oss får du tilgang til smarte og markedsledende logistikksystemer. Det skybaserte lagerstyringsverktøyet sørger for at du har tilgang til oversikt over lageret ditt hvor som helst, når som helst.

Med Colliflow optimaliseres og automatiseres vareflyten, og du får verktøyene du trenger for å få full innsikt og kontroll over varelager og logistikkostnader – uansett hvor du måtte befinne deg, og når du ønsker det.


6. Automatiser arbeidsoppgaver

Når det skapes en ordre i nettbutikken eller ERP-systemet, blir varebehovet umiddelbart synlig og aktivt i vårt system. Vi plukker, pakker og sender varene til dine kunder fortløpende. Du kan for eksempel legge opp faste bestillingspunkter i grunnsortimentet og motta innkjøpsforslag automatisk i systemet. Det sparer deg for mye jobb og frigjør verdifull tid.


7. Opplev at logistikken “går av seg selv”

Varelagring og logistikk er vår kjernevirksomhet. Vi har faglig kompetanse og fullt fokus på lagerets funksjoner, fraktavtaler og smart vareflyt hele tiden. Vi vet hva som skal til for å drifte et effektivt varelager og skape gode kjøpsopplevelser hos dine kunder. Vi kan tilføre virksomheten din høyere og jevnere logistikkvalitet og samtidig redusere dine kostnader. Ved å ha lageret ditt under vårt tak, slipper du å bekymre deg for logistikken – den går av seg selv. Vi tar ansvar for det. Vi fokuserer hele tiden på å utvikle og forbedre oss. Du skal være trygg på at din nettbutikk har en optimal logistikk – både når det gjelder kvalitet og kostnadsmessig. Lykkes du, lykkes vi.


8. Reduser risiko og øk skalerbarheten

Alltid tilgang på det du til enhver tid har behov for av areal, mannskap og utstyr. Øk eller reduser lagerkapasitet etter behov. Unngå risiko forbundet med eget personell, som for eksempel sykemeldinger og manglende kompetanse. Begrens investeringsbehov i forbindelse med vekst. Vi øker din skalerbarhet og vokser i takt med ditt behov.


9. Få full kontroll på kostnader og reduser dem

En enkel og forutsigbar prismodell gir deg full kontroll over kostnader. Og du vil bli belastet bare det du til enhver tid bruker av lagerplass og mannskap. Du faktureres månedlig og det vil følge med oversiktlige underlag som gir deg full oversikt og kontroll. Hos oss kan du stole på at du ikke får noen overraskelser.

Vi har mange fornøyde kunder som vi har samarbeidet med i flere år. Og vi er opptatt av at du skal være trygg på at vi er rett partner for deg. Vi gir deg gjerne en uforpliktende gjennomgang av din logistikk, slik at du kan vurdere kostnadene og potensialet i å sette ut lageret til oss.

rune wright

Rune Wright Lia

Logistikkrådgiver

Vil du dra nytte av å outsource lageret?

Ta kontakt for en uforpliktende gjennomgang av din logistikk.

Send e-post

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!