Skip to content

Skal man lykkes med netthandel er logistikk en viktig nøkkel til suksess. Colliflow tilbyr en komplett og prisgunstig løsning for håndtering av nettbutikkens lagrings- og logistikkbehov. Å sette ut lageret kan gi deg en rekke fordeler.

Trygg lagring og nøyaktig ordrebehandling

Lageret er bygget opp med lokasjonsstyring. Det reduserer avvik og svinn, og øker nøyaktighet på plukk. Vi har kontinuerlig fokus på å plukke feilfritt og effektivt. Varene er trygt og forsvarlig plassert i lokaler med alarm og vekterkontroll, kameraovervåkning og brannalarm som er koblet direkte til brannvesenet.

Colliflow fungerer sømløst med din nettbutikkløsning og ditt ERP-system

Colliflow fungerer sømløst med ulike nettbutikkløsninger som for eksempel Woocommerce, Shopify, Magento, Mystore, 24Nettbutikk med fler. – vi kobler oss opp mot de fleste nettbutikkløsninger og ERP-systemer. Ved å koble deg til vårt lagerstyringsverktøy, Ongoing Warehouse, automatiseres oppgaver og du får full oversikt over varelageret.

Skybasert lagerstyring med Ongoing Warehouse

Optimaliserer og automatiserer vareflyten, og gir deg verktøyet du trenger for å få innsikt og kontroll over ditt varelager – når som helst og hvor som helst – fra desktop, nettbrett eller mobil.
Du kan legge opp faste bestillingspunkter i ditt grunnsortiment og får tilgang til nyttig informasjon om varebeholdning og omløpshastighet. Det gir deg verdifull innsikt i vareflyten.

Bli en kundefavoritt

Rask ordrebehandling og levering er viktig for at dine kunder skal få en god kjøpsopplevelse. For en nettbutikk kan det være avgjørende for om kunden velger å handle hos deg neste gang. For andre virksomheter kan levering i rett tid være viktig. Nøyaktig levering i henhold til kundens forventning er forretningskritisk. Gi kundene dine en positiv kjøpsopplevelse, bli en kundefavoritt og øk salget!

Kostnadskontroll

Ingen kostnader løper i vei uten at du har kontroll. Du betaler for det du til enhver tid bruker – kostnader rundt logistikk knyttes til salg og gjøres variable og forutsigbare.

Skreddersy dine forsendelser

Vi bistår deg i å tilpasse dine leveringer. Vi kan levere emballasje til svært gunstige priser, og prosjekter pakket etter ditt ønske. Vi har gode volumavtaler på ulike typer esker – med og uten profileringstrykk. Å motta mer enn en grå eske kan bety en hel del for kundens oppfattelse av deg som leverandør. Vi hjelper deg med å fremstå mer profesjonelt. I tillegg gir det merkevaren din ekstra profilering og oppmerksomhet.

Skap mer business i esken

Øk salget ved å legge ved kataloger, informasjonsskriv, rabattkuponger eller annet kjøpsutløsende markedsmateriell i forsendelsene. Ekstra plass i esken gir muligheter for å skape mer business ved å informere kundene dine om produkter og tilbud. Spør oss om innstikk av markedsmateriell.

Fleksibel transport og distribusjon

Vi har høyt fokus på å effektiv distribusjon og benytter ledene transportører. Gi for eksempel kundene dine fraktalternativer og priser i kassa, slik at de kan velge leveringstid og kostnader for frakt. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen, uansett om det er tid eller kostnader som er det mest avgjørende. Benytt deg av våre gunstige stordriftsavtaler, eller dine egne avtaler.

Smidig håndtering av returer

Enkelt å returnere er viktig kundeservice! Vi håndterer returer effektivt og enkelt for deg! Vi ankomstmelder varen, sjekker og legger den tilbake på lokasjon og tilbakefører i systemet for salg.

Ekspressleveringer og pick-up-point

Vi kan tilby vareutlevering direkte fra lageret, samt ekspressleveringer til Vestfold og Oslo-området etter behov. Lageret er sentralt plassert på Skien Havneterminal – midt mellom Oslo og Kristiansand – 2 timer med bil begge veier. Pick-up-point er på Skien Havneterminal.

Engasjert team

Colliflow består av et team med kompetente folk som er opptatt av gode og personlige relasjoner. For oss er det viktig å samarbeide godt med deg, slik at vi kan gjøre en best mulig jobb. Hos oss blir du oppmerksomt ivaretatt, og vi har et høyt engasjement på dine vegne. Du vil ha en fast kontaktperson som kjenner og forstår ditt produkt. Vi håndterer hver ordre som om den er vår egen. Lykkes du, lykkes vi.

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!