Skip to content

WooCommerce er verdens ledende nettbutikkløsning og fungerer sømløst med Colliflow.

Effektiv vareflyt i din WooCommerce nettbutikk

En WooCommerce nettbutikkløsning er en fleksibel og skalerbar Open Source e-handelsløsning. WooCommerce verdens ledende nettbutikkløsning og gjør det mulig å ha full kontroll på innhold, funksjonalitet og utseende. Blant annet Mediasparx er ledende leverandører av denne løsningen, og bistår med både design, utvikling og vedlikehold.

Colliflow fungerer sømløst med din WooCommerce nettbutikk. Koblingen håndterer automatisk overføring av ordrer og artikler fra nettbutikken til lageret, i tillegg til tilbakerapportering av sendte varer og hvor mye som gjenstår på lager. Og innkjøpsforslag beregnes enkelt.

Din logistikk under vårt tak gir deg fordeler

Vår kjernekompetanse er logistikk – profesjonell lagring og distribusjon. Vi tilpasser oss dine behov og setter opp integrasjon mellom vårt lagerstyringsverktøy Ongoing Warehouse og din WooCommerce-nettbutikk. Det gir deg blant annet profesjonelt lagerhold, verdifull innsikt og kontroll på kostnader og en effektiv logistikkfunksjon. Ikke minst sørger du for at kundene dine får positive kjøpsopplevelser. Når logistikken flyter, kan du holde fullt fokus på andre viktige ting som innkjøp, markedsføring, salg og utvikling av nettbutikken. Vi hjelper deg med å lykkes på nett!

Colliflow er alt du trenger for profesjonell logistikk

Det å lykkes med netthandel handler mye om å ha logistikk som fungerer. Colliflow er alt du trenger for å oppnå profesjonell logistikk og optimal vareflyt. I tillegg får du stordriftfordeler fra første ordre og tilgang til gunstige avtaler på for eksempel emballasje og transport. Vi kan lagring, og vi har et stort nettverk av dyktige partnere. Vi leverer en “rett-i-koppen”-løsning for komplett håndtering av nettbutikkers vareflyt – fra leverandør til fornøyde kunder. Vi gjør profesjonell logistikk enkelt for deg!

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!