Skip to content

Colliflow er alt du trenger for å få profesjonell logistikk og optimal vareflyt i din Mystore-nettbutikk.

Ditt lager under vårt tak gir deg fordeler

Vår kjernekompetanse er logistikk – profesjonell lagring og distribusjon. Vi tilpasser oss dine behov og setter opp integrasjon mellom vårt lagerstyringsverktøy Ongoing Warehouse og din Mystore-nettbutikk. Det gir deg blant annet profesjonelt lagerhold, verdifull innsikt og kontroll på kostnader og en effektiv logistikkfunksjon. Ikke minst sørger du for at kundene dine får positive kjøpsopplevelser. Når logistikken flyter, kan du holde fullt fokus på andre viktige ting som innkjøp, markedsføring, salg og utvikling av nettbutikken.

Effektiv logistikk er en viktig faktor i det å lykkes med netthandel

Det å lykkes med netthandel eller å kunne utvikle og legge til rette for vekst, handler mye om å ha logistikk som fungerer. Colliflow er alt du trenger for å oppnå profesjonell logistikk og optimal vareflyt. I tillegg får du stordriftfordeler fra første ordre og tilgang til gunstige avtaler på for eksempel emballasje og transport. Vi kan lagring, og vi har et stort nettverk av dyktige partnere. Vi leverer en “rett-i-koppen”-løsning for komplett håndtering av nettbutikkers vareflyt – fra leverandør til fornøyde kunder. Vi gjør profesjonell logistikk enkelt for deg!

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!