Skip to content

Shopify er en nettbutikkløsning utviklet i Canada, som benyttes av nettbutikker verden over og fungerer sømløst med Colliflow.

Profesjonell lagring og effektiv vareflyt i din Shopify nettbutikk

Colliflow fungerer sømløst med din Shopify nettbutikk. Koblingen håndterer automatisk overføring av ordrer og artikler fra nettbutikken til lageret, i tillegg til tilbakerapportering av sendte varer og hvor mye som gjenstår på lager. Og innkjøpsforslag beregnes automatisk.

Ditt lager under vårt tak gir deg fordeler

Vår kjernekompetanse er logistikk – profesjonell lagring og distribusjon. Vi tilpasser oss dine behov og setter opp integrasjon mellom vårt lagerstyringsverktøy Ongoing Warehouse og din Shopify-nettbutikk. Det gir deg blant annet profesjonelt lagerhold, verdifull innsikt og kontroll på kostnader og en effektiv logistikkfunksjon. Ikke minst sørger du for at kundene dine får positive kjøpsopplevelser ved at de mottar varene raskt.

Og når logistikken flyter, kan du holde fullt fokus på andre viktige deler av virksomheten som innkjøp, markedsføring, salg og utvikling av nettbutikken. Alt er skalerbart, vi vokser i takt med ditt behov. Vi hjelper deg å vokse og vi vokser med deg.

Colliflow er alt du trenger for profesjonell logistikk

Det å lykkes med netthandel handler mye om å ha logistikk som fungerer. Colliflow er alt du trenger for å få profesjonell logistikk og optimal vareflyt. Du oppnår stordriftfordeler fra første ordre og får tilgang til gunstige avtaler på for eksempel emballasje, transport. Vi kan lagring, og vi har et stort nettverk av dyktige partnere. Vi leverer en “rett-i-koppen”-løsning for komplett håndtering av nettbutikkers vareflyt – fra leverandør til fornøyde kunder. Vi gjør profesjonell logistikk enkelt for deg!

Reduser kostnader på distribusjon

Vi tilbyr gunstige priser på distribusjon med Bring og PostNord. Flere av kundene våre opplever at de sparer mye, på å benytte seg av våre distribusjonsavtaler som vi har fremforhandlet basert på store volum.

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!