Skip to content

Shopify er en nettbutikkløsning utviklet i Canada, som benyttes av nettbutikker verden over og fungerer sømløst med Colliflow.

Profesjonell lagring og effektiv vareflyt i din Shopify nettbutikk

Colliflow fungerer sømløst med din Shopify nettbutikk. Koblingen håndterer automatisk overføring av ordrer og artikler fra nettbutikken til lageret, i tillegg til tilbakerapportering av sendte varer og lagerbeholdning. Og innkjøpsforslag kan du generere automatisk, det sparer deg for verdifull tid.

 

Colliflow Ongoing integrasjon workflow

Ditt lager under vårt tak gir deg stordriftsfordeler

Vår kjernekompetanse er logistikk – profesjonell lagring og distribusjon. Vi tilpasser oss dine behov og setter opp integrasjon mellom vårt lagerstyringsverktøy Ongoing Warehouse og din Shopify-nettbutikk. Det gir deg blant annet profesjonelt lagerhold, verdifull innsikt og kontroll på kostnader og en effektiv logistikkfunksjon. Ikke minst sørger du for at kundene dine får positive kjøpsopplevelser ved at de mottar varene raskt.

Og når logistikken flyter, kan du holde fullt fokus på andre viktige deler av virksomheten som innkjøp, markedsføring, salg og utvikling av nettbutikken. Og alt er skalerbart, vi vokser i takt med ditt behov. Vi hjelper deg å vokse og vi vokser med deg.

 

Laptop Ongoing Colliflow 01

 

Colliflow er alt du trenger for profesjonell logistikk

Det å lykkes med netthandel handler mye om å ha logistikk som fungerer. Colliflow er alt du trenger for å få profesjonell logistikk og optimal vareflyt. Du oppnår stordriftfordeler fra første ordre og får tilgang til gunstige avtaler på for eksempel emballasje og frakt. Vi kan logistikk og våre kjernekompetanse er å drifte lager. Vi har et stort nettverk av dyktige partnere som kommer deg til gode. Vi leverer en komplett løsning for all håndtering av nettbutikkens vareflyt – fra leverandør til fornøyde kunder. Vi gjør profesjonell logistikk enkelt for deg!

 

autostore.1000x562

Reduser kostnader på frakt og få fornøyde kunder

Vi er en transportøruavhengig 3PL-leverandør. Vi tilbyr våre kunder gunstige avtaler på frakt med ulike transportører og lar deg tilby mange ullike fraktalternativ i nettbutikken. Kundene våre opplever at de sparer mye på våre volumavtaler på frakt. Sammen med markedsledende transportører sørger vi for rask levering og en svært god kjøpsopplevelse for dine kunder.

 

one happy woman open mail cardboard package box present at home

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!