Skip to content

24Nettbutikk er en komplett nettbutikkløsning for små og mellomstore bedrifter, og fungerer sømløst med Colliflow.

Outsourcing av lageret i din 24Nettbutikk

24Nettbutikk er en fleksibel og funksjonell modulbasert e-handelsløsning som inneholder alt du trenger for å lykkes med netthandel. Løsningen er utviklet i Norge av norske utviklere, og er tilpasset det Norske markedet. Mange velger 24Nettbutikk for sin brukervennlighet og gode muligheter for integrasjoner mot blant annet EDI, regnskap, betalingsløsninger og lagerhotell. Colliflow er spesialiserte på lagring for nettbutikker og fungerer sømløst med din 24Nettbutikk. Koblingen håndterer blant annet automatisk overføring av ordrer og artikler fra nettbutikken til lageret, i tillegg til tilbakerapportering av sendte varer og hvor mye som gjenstår på lager. Og du kan enkelt beregne innkjøpsforslag. Det sparer deg for mye tid.

Ditt lager under vårt tak gir deg flere fordeler

Vår kjernekompetanse er logistikk – profesjonell lagring og distribusjon. Vi tilpasser oss dine behov og setter opp integrasjon mellom vårt lagerstyringsverktøy Ongoing Warehouse og din 24Nettbutikk. Det gir deg blant annet profesjonelt lagerhold, verdifull innsikt og kontroll på kostnader og en effektiv logistikk. Ikke minst sørger vi for at kundene dine får positive kjøpsopplevelser ved at de mottar varene sine raskt. Og når logistikken flyter, kan du holde fullt fokus på andre viktige områder som innkjøp, markedsføring, salg og utvikling. Logistikk er nøkkelen til suksess når du driver nettbutikk. Vi hjelper deg med å lykkes med e-handel og vi vokser med deg.

Vi gjør profesjonell logistikk enkelt for deg

Det å lykkes med netthandel handler mye om å ha velfungerende logistikk. Colliflow er alt du trenger for å få profesjonell logistikk og optimal vareflyt. I tillegg får du dra nytte av stordriftfordeler fra første ordre og tilgang til gunstige avtaler på for eksempel transport fra dine leverandører, emballasje og distribusjon. Vi kan lagring, og vi har et stort nettverk av dyktige partnere. Vi leverer en “rett-i-koppen”-løsning for komplett håndtering av nettbutikkers vareflyt – fra leverandør til fornøyde kunder. Vi gjør profesjonell logistikk enkelt!

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!