Skip to content

Vi hjelper våre kunder med å spare tid og redusere kostnader, slik at de kan fokusere på andre viktige områder av driften og skape vekst.

Colliflow 3pl lagring

Effektiv og trygg lagring av dine varer

Vår kjernekompetanse er profesjonell lagerdrift. Lageret er lokasjonsstyrt og sørger for effektiv plassutnyttelse, økt effektivitet og korrekt plukk av varer.


Colliflow 3pl eske

Rask ordrebehandling og rask distribusjon

Ordrer og salg som opprettes i ditt system, vises umiddelbart hos oss. Vi behandler ordren, og i løpet av kort tid går det ut en e-post til kunden som bekrefter at varene er underveis. Ordrer mottatt innen klokken 12.00 sendes ut fra lageret samme dag. Det gir kundene en positiv kjøpsopplevelse – og deg et konkurransefortrinn.


Colliflow pakk frakt linje

Automatisering av oppgaver

Colliflow fungerer sømløst med din virksomhets nettbutikkløsning eller ordresystem. Ordrer går direkte til plukk på lageret, og du får oversikt over lagerbeholdningen i sanntid og tilgang til nyttige statistikker og rapporter som gir deg innsikt i og kontroll på varelageret. Dra fordel av en optimal ordreflyt.


Colliflow skybasert lagerstyring

Skybasert lagerstyring >

Det webbaserte og markedsledende lagerstyringssystemet Ongoing Warehouse er navet i våre operasjoner. Er du på nett, kan du få oversikt over lageret ditt når som helst, hvor som helst og fra hvilken som helst datamaskin eller håndholdt enhet. Få informasjon om blant annet lagerbeholdning, statistikk og pakkesporing.


Colliflow pakking

Skreddersydde leveranser og emballasjer >

Velg ulik standard på esker og fyll. Få tilgang til våre gode innkjøpsavtaler på emballasje – med eller uten profileringstrykk. Vi hjelper deg å finne nettopp den løsningen du trenger.


Colliflow retur

Smidig håndtering av returer >

Har du behov for å håndtere returer? Ikke noe problem. Vi håndterer returer effektivt og smidig for deg. Vi mottar og ankomstmelder varen. Returårsak og varens tilstand sjekkes, og varen legges tilbake på lokasjon og tilbakeføres i systemet.


Colliflow transport5

Gunstige transport- og distribusjonsavtaler >

Vi har tilgang til et nettverk av transportører og gode transportavtaler. Vi kan ordne transport fra dine leverandører til lager, og vi håndterer distribusjonen. Vi hjelper til med å finne den beste løsningen for deg. Du velger om du vil benytte deg av våre eller egne avtaler.


logistikksjef

Optimalisering av innkjøps- og logistikkjeden >

Vår faglige kompetanse og brede erfaring på logistikkfeltet gjør oss i stand til å gå inn i rollen som din logistikksjef.Lightup.no har opplevd sterk vekst. Omsetningen har gått fra null til åtte millioner på tre år. Som en del av vår strategi valgte vi å outsource lagerhold og ordreutsendinger. Colliflow ble anbefalt av vår nettbutikkleverandør. Etter et hyggelig møte med Colliflow, pakket vi og sendte varelageret vårt av gårde. Det gikk smertefritt siden Colliflow arrangerte frakten mellom lagrene og innlemmet i deres system. Nå er vi i full gang med et lager- og ordresystem som snakker med nettbutikken. Ordreflyten har blitt automatisert, og systemet funger veldig godt. Vi er spesielt fornøyde med at innkjøpsordrer opprettes automatisk etter behov. Hver dag sparer vi halvannen time bare på å slippe håndteringen av innkjøpsordrer. Vi har ikke angret på vårt valg og kan anbefale Colliflow videre til andre. Dette er et team som yter god service, leverer kjapp ordrehåndtering og skaper oss en merverdi i form av kjappere leveringstider, spart tid hver dag og et mer profesjonelt inntrykk av vår bedrift.
Martin Erlandsen, daglig leder i Lightup.no
Martin Erlandsen