Skip to content

Ongoing Warehouse Colliflow1

Fordelene med et webbasert system er mange. Har du tilgang til internett, kan du få tilgang til lagersystemet når som helst, hvor som helst og fra hvilken som helst datamaskin eller håndholdt enhet. Du har tilgang til varelageret ditt til enhver tid og kan få informasjon om blant annet lagerbeholdning, statistikk og pakkesporing.

 

Profesjonell lagerstyring med Ongoing Warehouse

Vi benytter Ongoing Warehouse som er et av nordens ledende skybaserte lagerstyringsverktøy, utviklet i samarbeid med leverandører innen tredjepartslogistikk. Systemet er enkelt i bruk og gir deg den oversikten og innsikten i ditt varelager som du har behov for. Ved å benytte Colliflow vil du få tilgang til Ongoing Warehouse. Det er ingen bindingstid eller kompliserte installasjoner av systemet. Drift, hosting og oppdateringer skjer automatisk. Mer om Ongoing Warehouse og webbasert lagerstyring >

 

Kobling mot CONSIGNOR

EDISoft er en av Skandinavias ledende leverandører av transportadministrasjonssystemer (TA-systemer). CONSIGNOR ticket er EDI-Softs webbaserte TA-system som håndterer oppfølging og kontroll, utskrift av etiketter og fraktbrev, sending av EDI til transportør, innlesing av strekkoder og pakkesporing.

CONSIGNOR ticket er koblet mot Ongoing Warehouse og gir deg tilgang til ordreoverføring for booking av transport, informasjon om avsender, mottager, transporttjeneste og gods kan sendes fra Ongoing for å få komplette bestillinger direkte i systemet.

 

Automatisering av oppgaver

Kobler du deg til Colliflow, får du nyte godt av en lang rekke fordeler: automatisert ordremottak, leveransestatistikk i sanntid, ordresporing, alltid oppdatert lagersaldo og mye mer. Vi tilbyr en sømløs systemintegrasjon mot de fleste nettbutikkløsninger og ERP-systemer.

 

Colliflow integrasjon3