Skip to content

Ongoing Warehouse Colliflow1

Kobler du deg til Colliflow, får du nyte godt av en lang rekke fordeler: automatisert ordremottak, leveransestatistikk i sanntid, ordresporing, alltid oppdatert lagersaldo og mye mer. Vi tilbyr en sømløs systemintegrasjon mot de fleste nettbutikkløsninger og ERP-systemer.

 

Et lagerstyringsverktøy som gir økt innsikt og automatiserer oppgaver

  • Salg i nettbutikken og varebehov vises automatisk i våre systemer umiddelbart vi tar oss av resten
  • Full oversikt over varelager – beholdningsstatus i sanntid
  • Få forslag på innkjøp til lager og automatisk generering av varebehov
  • Sikker transportadministrasjon sikres med TA-systemet EDI-Soft CONSIGNOR
  • Et sporingsnummer sendes til kunden på e-post eller sms kort tid etter ordremottak

 

Lagerstyring med Ongoing Warehouse

Det markedsledende og effektive lagerstyringsvertøyet Ongoing Warehouse er navet i våre logistikkoperasjoner. Systemet sørger for automatisering av logistikkoppgaver, gjør lagerfunksjonene mer effektive og gir deg økt innsikt. Ongoing Warehouse ivaretar våre høye krav til funksjonalitet og innovasjon, og er utviklet i nært samarbeid med logistikkbedrifter og kundene deres. Systemet er et standardsystem som utvikles fortløpende i takt med dine krav og ønsker. Systemet er utviklet på standardplattformen Microsoft .NET og Microsoft SQL-server og kan kobles sammen med mange ulike nettbutikkløsninger og ERP-systemer. Ongoing Warehouse er Nordens ledende skybaserte lagerstyringsverktøy og et selvsagt valg for Colliflow.

 

Transportadministrasjon med EDI-Soft CONSIGNOR

Ordrer blir overført fra lagerstyringsverktøyet til CONSIGNOR for å booke transporter og skrive ut fraktdokumenter. Systemene fungerer sømløst med ditt system og gir deg full oversikt og kostnadskontroll.