Skip to content

Colliflow-frakt-alternativer

PLUKK OG PAKK

Gi kundene dine en god kjøpsopplevelse

Ordre i nettbutikken vises umiddelbart hos oss. Vi plukker og pakker, og i løpet av kort tid går det ut en e-post til kunden din som bekrefter at varene er underveis. Ordrer mottatt innen klokken 12.00 sendes ut fra lageret samme dag, ofte også de som kommer inn mye senere på dagen.

Colliflow fungerer sømløst med nettbutikken. Kobler du deg til Colliflow settes det opp en integrasjon mellom din nettbutikkløsning og vårt lagerstyringssystem som sikrer optimal flyt.

Lightup emballasje

Sende ordre

Skreddersy dine forsendelser eller har du et spesielt miljøfokus?

Vi bistår deg med å finne rett løsning.

Våre kunder har unike behov. Enkelte ønsker at kundene skal få en spesiell unboxing-opplevelse, mens andre er opptatt av at forsendelsen er miljøvennlig. Vi er fleksible og tilpasser pakkemetoden etter den enkeltes behov.
Ann-Christin, designer / Colliflow
Ann-Christin

img box 203

INTEGRASJONER

Colliflow fungerer sømløst med dine systemer

Colliflow fungerer sømløst med din nettbutikkløsning eller ERP-system. Ordrer synkroniseres direkte fortløpende som plukkes og pakkes på lageret. Du får oversikt over lagerbeholdningen i sanntid og tilgang til nyttige statistikker og rapporter som gir deg innsikt i og kontroll på varelageret. Dra fordel av effektiv lagring og optimal ordreflyt.

Mer om integrasjoner

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!