Skip to content

Colliflow er alt du trenger for å håndtere din logistikk profesjonelt og kostnadseffektivt. Ditt varelager under vårt tak gir deg problemfritt lagerhold, reduserer kostnader og lar deg holde fokus på egen kjernevirksomhet. Vi hjelper deg å vokse og vi vokser med deg.

img box 005

VAREMOTTAK OG LAGRING

Trygg og effektiv lagring av dine varer

Vår kjernekompetanse er profesjonell lagerdrift. Lageret er lokasjonsstyrt og sørger for effektiv plassutnyttelse, økt effektivitet og korrekt plukk av varer. I tillegg til et manuelt lager på 9.000 kvm med hylle- og palleplasser lagrer vi i et robotisert Autostorelager med 28.000 kasser.

Ipsum dolor

img woman cutting vegetables

 

PLUKK OG PAKK

Rask og nøyaktig behandling av ordre i nettbutikken

Rask levering er viktig for å gi kundene dine en god kjøpsopplevelse. I mange tilfeller kan det være avgjørende for om kunden velger å handle hos deg neste gang.

Salg i din nettbutikk vises umiddelbart hos oss. Vi plukker og pakker, og i løpet av kort tid går det ut en e-post til kunden som bekrefter at varene er underveis. Ordrer mottatt innen klokken 12.00 sendes ut fra lageret samme dag.

450.000 ordre

450.000 ordre

I 2023 vil vi plukke, pakke og sende ut mer enn 450.000 ordre for våre kunder.

img box 005

FRAKT

Rimelig frakt med ledende transportører

Valg av frakt har innvirkning på framføringstid og kostnader knyttet til sendingen. Vi hjelper deg med å finne den løsningen som passer best ditt behov.
Colliflow er en uavhengig aktør som benytter bransjeledende transportører og tilbyr gunstige priser på frakt.

Ipsum dolor

img woman cutting vegetables

 

SYSTEMER OG INTEGRASJONER

Colliflow fungerer sømløst med din nettbutikk

Det finnes en rekke forskjellige nettbutikkløsninger på markedet, med ulike styrker og som er tilpasset ulike behov. Vi kobler oss mot den nettbutikkplatformen eller det ERP-systemet du benytter, og informasjon om artikler og lagersaldo synkroniseres kontinuerlig mellom lagerstyringssystemet og nettbutikken.

450.000 ordre

450.000 ordre

I 2023 vil vi plukke, pakke og sende ut mer enn 450.000 ordre for våre kunder.

img box 005

RETUR

Smidig håndtering av returer

At det er enkelt å returnere er en viktig del av en positiv kjøpsopplevelse. Kunder som får en positiv opplevelse når de returnerer en vare blir ofte tilbakevendende og lojale kunder.

Vi håndterer returer effektivt og smidig. Varene sjekkes og legges tilbake for salg. Varebeholdningen oppdateres automatisk i ditt system. Ved avvik sendes det en melding til deg, slik at du kan ta en vurdering på hva som skal skje videre med varen.

Ipsum dolor

Lightup.no er en av Norges største nettbutikker innen belysning. Som en del av vår strategi valgte vi å outsource lagerhold og utsending av ordre slik at vi kunne fokusere på det vi er gode på, netthandel og kundeservice. Vi har samarbeidet med Colliflow i flere år og kan på det varmeste anbefale dem videre.
Martin Erlandsen, gründer og daglig leder, Lightup.no
Martin Erlandsen, gründer og daglig leder

Colliflow 3pl norway

Lobortis

Malesuada fames

Kontakt oss for et godt tilbud

Vitae suscipit tellus mauris a. Vel orci porta non pulvinar neque laoreet. Nunc scelerisque viverra mauris in aliquam sem fringilla ut morbi.