Logistikk for Mystore nettbutikk

Lagring for Mystore nettbutikk

Colliflow er alt du trenger for å få profesjonell logistikk og optimal vareflyt i din Mystore-nettbutikk.

 

Ditt lager under vårt tak gir deg fordeler

Vår kjernekompetanse er profesjonell lagring og distribusjon. Vi tilpasser oss dine behov og setter opp en integrasjon mellom vårt lagerstyringsverktøy og din Mystore-nettbutikk. Det gir deg blant annet profesjonelt lagerhold, verdifull innsikt og kontroll på kostnader og en effektiv logistikkfunksjon. Ikke minst sørger du for at kundene dine får positive kjøpsopplevelser. Når logistikken flyter, kan du holde fullt fokus på andre viktige ting som innkjøp, markedsføring, salg og utvikling av nettbutikken.

 

Effektiv logistikk er en viktig faktor i det å lykkes med netthandel

Det å lykkes med netthandel eller å kunne utvikle og legge til rette for vekst, handler mye om å ha logistikk som fungerer. Colliflow er alt du trenger for å oppnå profesjonell logistikk og optimal vareflyt. I tillegg får du stordriftfordeler fra første ordre og tilgang til gunstige avtaler på for eksempel emballasje og transport. Vi kan lagring, og vi har et stort nettverk av dyktige partnere. Vi leverer en “rett-i-koppen”-løsning for komplett håndtering av nettbutikkers vareflyt – fra leverandør til fornøyde kunder. Vi gjør profesjonell logistikk enkelt for deg!

 

Outsource lageret? Sjekk ut noen av fordelene >

 


Beregn kostnader og kom enkelt i gang >


Lightup.no har opplevd sterk vekst med en omsetning fra 0 til 8 millioner kroner på tre år. Som en del av vår strategi, valgte vi å outsource lageret og utsendinger av ordrer. Colliflow ble anbefalt av vår nettbutikkleverandør.

Etter et hyggelig møte med Colliflow pakket vi og sendte varelageret vårt. Det gikk smertefritt, da de arrangerte frakten mellom lagrene og varene ble satt inn i deres system. Nå er vi i full gang med et lager og ordresystem som snakker med nettbutikken. Ordreflyten har blitt automatisert, og systemet funger veldig bra, med innkjøpsordre som blir skapt automatisk etter behov. Vi sparer 1,5 timer hver dag bare på innkjøpsordrer.

Vi har ikke angret på vårt valg og kan anbefale denne bedriften videre til andre. Dette er et team som yter god service, garanterer kjapp ordrehåndtering og skaper oss merverdi med kjappere leveringstider, spart tid hver dag og et mer profesjonelt inntrykk av vår bedrift.”

Martin Erlandsen, daglig leder i Lightup.no