Samarbeid med en ekspert

Colliflow er alt du trenger for problemfri og kostnadseffektiv logistikk. Ditt varelager under vårt tak reduserer kostnader og frigjør tid. Vi hjelper deg å vokse og vi vokser med deg.

Spar tid. Hold fokus på utvikling, kunder og salg.

Du behøver ikke bruke tiden din på pakking og lagerhold. Vi gjør det for deg, så kan du få tid til å jobbe med andre viktige ting.

110 pixler mal

Trygg lagring av dine varer

Vi har et topp moderne Autostore robotlager med 20.000 kasser, i tillegg har vi hylle- og palleplasser over et areale på til sammen 10.000 kvadratmeter. Vi er ansvarlig for at varene dine er lagret trygt på egne lokasjoner. Varer vi mottar legges til lager og gjøres tilgjengelig for salg innen 24 timer. Og du betaler kun for den lagringsplassen du til enhver tid bruker.

ikoner mal sort

Effektiv og nøyaktig plukk og pakk av ordrer

Bestillinger sendes automatisk fra nettbutikken til vårt lagerstyringssystem. Vi plukker og pakker ordrene som kommer inn fortløpende.
Du kan benytte deg av vår standard pakkemetode og med emballasje til en gunstig pris, eller vi pakker etter dine ønsker.

110 pixler mal

Rask og gunstig forsendelse til dine kunder

Du kan spare MYE penger på å ha en god fraktavtale. Våre kunder opplever å spare inn mye av kostaden ved å bruke oss på det de sparer på frakt. Vi har forhandlet frem gunstige volumavtaler med ledende transportører som Bring, Postnord og DHL for å nevne noen.

Vi tilbyr same-day leveringer til store deler av østlandet. Ordre mottatt i nettbutikken om formiddagen kan leveres ut til kunden samme kveld.

ikoner mal sort2

Returhåndtering

Returhåndtering er en viktig del av kundereisen og en viktig service som du bør tilby kundene dine. Å ha gode løsninger og rutiner rundt håndteringen av returer gir fornøyde kunder.

Vi har en egen dedikert avdeling som jobber med returer fortløpende. Når varene mottas sjekkes de og gjøres salgbare igjen. Deretter tilbakefører vi i systemet og de gjøres tilgjengelig for salg i nettbutikken igjen.

Reduser kostnader på frakt, arealer, mannskap og utstyr.

Outsourcing av lageret
Oppnå stordriftsfordeler fra første ordre

Del på systemer, lagerarealer, mannskap og utstyr, og få tilgang til vårt nettverk og våre gunstige innkjøpsavtaler på frakt og emballasje.

Mer om stordriftsfordeler >


Skybasert logistikk integrert mot ditt ordresystem

Når nettbutikkløsningen eller ERP-systemet kobles til Colliflow, automatiseres arbeidsoppgaver og du får full oversikt over logistikken.

Mer om systemintegrasjoner >


Øk kjøpsopplevelsen og bli en favoritt hos kundene

Rask levering gir kundene dine en god kjøpsopplevelse og deg et konkurransefortrinn. Øk leveringskvaliteten, og bli en foretrukken leverandør.

Mer om ordrebehandling >

Få mer fleksibilitet og full kontroll på logistikken. La oss ta en prat!

 

Content

La oss ta en prat og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med logistikken?

Colliflow har mer enn 70 fornøyde kunder som har outsourcet sin logistikk. Er du den neste?

Kontakt oss

La oss ta en prat og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med logistikken? Colliflow har mer enn 70 fornøyde kunder som har outsourcet sin logistikk. Er du den neste? Kontakt oss


Vi har ikke angret på vårt valg og kan på det varmeste anbefale Colliflow videre til andre. Dette er et team som ikke bare yter god service, men også personlig service. De skaper for oss en merverdi i form av kjappere leveringstider til våre kunder, bedre avtaler på frakt og emballasje, og spart tid hver dag. Mer…
Martin Erlandsen, daglig leder i Lightup.no