Skip to content

Colliflow nettbutikk lagring helene

TJENESTER

Få problemfritt lagerhold og reduser kostnader

Colliflow er alt du trenger for å håndtere virksomhetens logistikk profesjonelt og kostnadseffektivt.
Ditt varelager under vårt tak gir deg problemfritt lagerhold, reduserer kostnader og lar deg holde fokus på egen kjernevirksomhet. Vi hjelper deg å vokse og vi vokser med deg.

Om oss

 

Colliflow optimal vareflyt og logistikk

 

Panel content

 

 

 

 

Postens sporingsapp Colliflow

FRAKT

Spar fraktkostnader med ledende transportører

Colliflow er en transportøruavhengig aktør og samarbeider med alle ledende leverandører av frakttjenester. Basert på store volum har vi forhandlet frem gunstige fraktavtaler, og våre kunder opplever betydelige besparelser på frakt. Vi benytter den frakttjenesten som passer dere best.

Vi har ikke angret på vårt valg om å sette ut logistikken, og kan på det varmeste anbefale Colliflow videre til andre.
Dette er et team som ikke bare yter god service, men også personlig service. De skaper for oss en merverdi i form av kjappere leveringstider til våre kunder, bedre avtaler på frakt og spart tid hver dag.
Martin Erlandsend, Daglig leder, Lightup.no
Martin Erlandsend

img box 203

INTEGRASJONER

Colliflow fungerer sømløst med dine systemer

Colliflow fungerer sømløst med din nettbutikkløsning eller ERP-system. Ordrer synkroniseres direkte fortløpende som plukkes og pakkes på lageret. Du får oversikt over lagerbeholdningen i sanntid og tilgang til nyttige statistikker og rapporter som gir deg innsikt i og kontroll på varelageret. Dra fordel av effektiv lagring og optimal ordreflyt.

Mer om integrasjoner

I 2023 har vi varelageret til mer enn 70 virksomheter under vårt tak og vi vil sende ut mer enn 480.000 ordre for våre kunder.
Rune Wright Lia, Daglig leder, Colliflow.no
Rune Wright Lia

colliflow 9 1

VÅRE VERDIER

En personlig og hands-on partner du kan stole på

For en nettbutikk er det avgjørende å sikre gode kjøpsopplevelser for kundene, mens for en bedrift med et varelager handler det kanskje om å få et mer effektivt lagerhold. For begge handler det om å sikre marginer og være konkurransedyktige – og å ha en logistikk som fungerer optimalt. Vår ambisjon er å være din beste partner på logistikk. Ved å være personlige og hands-on, ønsker vi å bidra til gjensidig tillit og et godt samarbeide. Og det er viktig for oss. Våre kunder kan stole på at vi alltid vil gjøre vårt beste for å levere de beste løsningene for dem.

Les mer om oss

Ønsker du å finne ut av hva outsourcing av lageret kan bety for din virksomhet?

Få en kostnadsfri og uforpliktende gjennomgang av din logistikk. Gjør det enkelt å vurdere dagens situasjon og få oversikt over potensialet i å sette ut lageret.

Kom i gang i dag!