Om Colliflow

Colliflow_lagring_1

Colliflow håndterer virksomheters varelager og logistikk og er en ledende 3PL-partner. Vårt oppdrag er å gjøre profesjonell logistikk og optimal vareflyt tilgjengelig for alle.

Vi automatiserer oppgaver og gir nettbutikker og bedrifter med et lagringsbehov, tilgang til effektiv og profesjonell lagring og distribusjon tilpasset behov. Vår kjernekompetanse er lagerdrift. Sammen med ledende partnere innen frakt og lagerstyring tilbyr vi en av markedets mest komplette og kostnadseffektive logistikkløsninger.

Vår ambisjon er å gjøre profesjonell logistikk enkel og kostnadseffektiv for alle. Få tilgang til lagerarealer og logistikktjenester etter behov – akkurat det du trenger, når du trenger det. Det gir deg mye fleksibilitet, samtidig som kostnader gjøres variable og forutsigbare. I tillegg får du tilgang til svært gode avtaler på transport og distribusjon.

Autostore hos ColliflowBransjeledende teknologiske løsninger innen software, integrasjoner og lagerautomasjon.

Faglig kompetent, smidig og engasjert partner

Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen lagerdrift og logstikk. Logistikkompetansen i Colliflow-teamet er basert på mange års erfaring med operativ drift av mindre lager og større hovedlager med mange tusen artikler og store volum.
Colliflow ble etablert i 2013. I dag er vi 29 ansatte og har mer enn 70 nettbutikker og virksomheter under vårt tak. Vår faglige kompetanse og lidenskap for logistikkfaget sikrer deg tilgang til effektive løsninger, høyt engasjement og profesjonell håndtering av ditt varelager. Vi legger stor vekt på nære kunderelasjoner og personlig oppfølging. Colliflow er en trygg, effektiv og fleksibel partner for fremtiden.

 

Sentralt plassert på Østlandet

Colliflow holder til på Skien Havneterminal, midt mellom Oslo og Kristiansand. Vi samarbeider tett med Grenland Havn, og med tilgang på et fleksibelt innendørs lagerareale på 10 000 kvm, et stort areal ute samt tilgang på utstyr til å betjene alt fra stykkgods til containerløft, kan vi tilby effektiv lagring for de fleste bransjer.

 

Colliflow 3pl Skien Havneterminal

Skien Havneterminal. Foto: Ove Gunleksen