Om Colliflow

Colliflow_lagring_1

Colliflow håndterer virksomheters varelager og logistikk. Vårt oppdrag er å gjøre profesjonell logistikk og optimal vareflyt tilgjengelig for alle.

Vi automatiserer oppgaver og gir nettbutikker og bedrifter med et lagringsbehov, tilgang til effektiv og profesjonell lagring og distribusjon tilpasset behov. Vår kjernekompetanse er lagerdrift. Sammen med markedsledende partnere tilbyr vi en av markedets mest komplette logistikkløsninger som er både kostnadseffektiv og fleksibel.

 

Vi gjør profesjonell logistikk enkelt for deg

Få tilgang til lagerarealer og logistikktjenester etter behov – akkurat det du trenger, når du trenger det. Det gir deg mye fleksibilitet, samtidig som kostnader gjøres variable og forutsigbare. I tillegg får du tilgang til svært gode avtaler på transport og distribusjon.

 

Lagerdrift er vår kjernekompetanse

Colliflow er en profesjonell leverandør av lagring og distribusjon for nettbutikker og virksomheter med lagringsbehov. Lagerdrift og effektiv vareflyt er vår kjernekompetanse som du kan få tilgang til. Vi legger stor vekt på nære kunderelasjoner og personlig oppfølging. Colliflow er en trygg, effektiv og fleksibel partner.

 

Sentralt plassert på Østlandet

Colliflow holder til på Skien Havneterminal, midt mellom Oslo og Kristiansand. Vi samarbeider tett med Grenland Havn, og med tilgang på et fleksibelt innendørs lagerareale på 9 000 kvm, cirka 10 000 kvm ute samt tilgang på utstyr til å betjene alt fra stykkgods til containerløft, kan vi tilby effektiv lagring for de fleste bransjer.

 

Et team med høy faglig kompetanse og lang erfaring

Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen effektiv lagerdrift. Logistikkompetansen i Colliflow-teamet er mange års erfaring med operativ drift av mindre og større lager, blant annet hovedlageret til Expert Norge. Vår faglige kompetanse og lidenskap for logistikkfaget sikrer deg tilgang til effektive løsninger, sterkt engasjement og profesjonell håndtering av ditt varelager.