Lidenskap for logistikk

Lidenskap for logistikk

 

For en nettbutikk er det avgjørende å sikre gode kjøpsopplevelser for kundene, mens for en bedrift med et varelager handler det kanskje om å få et mer effektivt lagerhold. For begge handler det om å sikre marginer og være konkurransedyktige – og å ha en logistikk som fungerer optimalt.

 

Logistics is more than our job – it’s our passion

Ved å være lidenskapelig opptatt av den jobben vi gjør, får vi til så mye mer – for kundene våre, med samarbeidspartnere og for vår egen del. Vi elsker å få være en viktig del av andres virksomhet og tilføre verdi ved å jobbe med logistikk som vi brenner for. Og vi vet at vi kan gjøre en forskjell. Vi håndterer hver eneste ordre som om den var vår egen. Vi bryr oss om deg og om kundene dine. Lykkes du, lykkes vi.

 

Et team med engasjerte og flinke folk

Colliflow er mer enn lagerlokaler og systemer. Vi er engasjerte og dyktige mennesker som liker å samarbeide for å oppnå felles mål og fremgang. Enkelte ganger er det nødvendig å brette opp armene og ta i et ekstra tak for å løse akutte problemer. Og det gjør vi.

 

Åpne, ærlige og personlige

Vårt forhold til deg er basert på åpenhet og ærlighet. En grunnpilar i en god relasjon er gjensidig tillit, og det er noe vi tar på alvor. Vi er opptatt av å ha et godt og personlig samarbeid.

 

Oppmerksomme på dine behov

Bak dine behov, ambisjoner og ønsker ligger nøkkelen til vår felles fremgang og vekst. Vi lytter oppmerksomt til dine behov.

 

“Usynlig” logistikk som flyter

Vår målsetting er å tilføre deg logistikk med flyt – som fungerer uten at du merker det. Det gjør vi ved å levere en tjeneste som er smart, enkel og kostnadseffektiv.

 

Godt er ikke godt nok

Vi har konstant fokus på å utvikle og forbedre oss. Vi tar tilbakemeldinger og erfaringer på alvor og omsetter dem til relevante forbedringer. Vi tar sikte på å være best. Vi har høye ambisjoner på egne vegne og strekker oss etter å være best i den jobben vi gjør, og etter å finne de smarteste løsningene.