Grenland Havn

Vi samarbeider med partnere som gjør vårt logistikkprodukt komplett og attraktivt. Sammen med dyktige folk skaper vi løsninger som gir deg optimal vareflyt til gode betingelser. En av våre viktige partnere er Grenland Havn, som bidrar til å gjøre Colliflow til en trygg og fleksibel leverandør.

Grenland Havn er Norges tredje største

Grenland Havn er hovedhavnen i Telemark og Norges tredje største, med strategisk beliggenhet på Østlandet – midt mellom Oslo og Kristiansand. Havnen håndterer hvert år rundt 10 millioner tonn gods og er et knutepunkt for transport via bane, vei og sjø. Les mer om Grenland Havn.

 

Langsiktig avtale som gir deg trygghet

Colliflow har inngått en langsiktig avtale med Grenland Havn som sikrer tilgang til gunstige og skalerbare lagerarealer i årene fremover. Langsiktigheten i samarbeidet gir deg som kunde trygghet når du planlegger virksomheten din.

 

Et komplett og skalerbart logistikkprodukt

Sammen med Grenland Havn tilbyr vi et komplett og skalerbart logistikkprodukt. Med tilgang til store lagringsarealer inne og ute samt utstyr til å betjene alt fra stykkgods til containerløft, kan vi tilby fleksibel og effektiv lagring for de fleste virksomheter og bransjer. Også tollagring – lagring av ufortollet gods.