Lagerhotell for nettbutikker

Lagerhotell for nettbutikker

 

Vurderer du å outsource nettbutikkens lager til et lagerhotell? Mange definerer det å drifte lageret som en del av kjernevirksomheten, men det å outsource lageret vil både kunne øke marginer og styrke konkurransekraften. Her er noen gode grunner til å benytte et lagerhotell til å håndtere nettbutikkens logistikk:

Det du trenger, når du trenger det

Colliflow er et lagerhotell som håndterer nettbutikkers varelagring, logistikk og vareflyt. Vi gir deg tilgang til lagerarealer og logistikktjenester etter behov – akkurat det du trenger, når du trenger det.

 

Fleksibilitet og forutsigbare kostnader

Å outsource nettbutikkens varelager til et lagerhotell gir deg fleksibilitet, samtidig som logistikkostnader gjøres variable og forutsigbare.

 

Stordriftsfordeler fra første ordre

Bemanning, utstyr og lokaler er kostnadsdrivende. Ved å sette ut lageret oppnår du stordriftsfordeler fra første ordre; Del på systemer, lagerarealer, mannskap og utstyr. Og dra fordeler av vår logistikkompetanse og prisgunstige volumavtaler på distribusjon og emballasje.

 

Vi gjør profesjonell logistikk enkelt for deg

Lagring og logistikk er vårt kjerneområde. Vi har bred faglig kompetanse og fullt fokus på effektiv lagring og smart logistikk. Vi vet hva som skal til for å skape en positiv kjøpsopplevelser hos dine kunder. Ved å ha lageret ditt under vårt tak, slipper du å bekymre deg for logistikken. Øk din konkurransekraft! Vi gjør logistikk enkelt for deg.

 

Spar tid og ha fullt fokus på din egen kjernevirksomhet

Å drifte lageret selv kan være krevende. Frigjør verdifull tid og bruk den på utvikling, markedsføring, salg og kundepleie. Spar tid, og bruk den smartere!

 

Full oversikt og kontroll på kostnader

Vi har noen av markedets beste løsninger og priser for deg som ønsker å benytte et lagerhotell istedet for å drifte lageret selv. En oversiktlig og forutsigbar prismodell gir deg full kontroll over kostnader. Beregn hva det vil koste å sette ut lageret ved å laste ned priskalkulatoren her.

 

Skybasert lagerstyringsverktøy og automatisering av oppgaver

Det skybaserte lagerstyringsverktøyet sørger for at du har tilgang hvor som helst, når som helst – på PC, nettbrett og mobil. Med Colliflow optimaliseres og automatiseres vareflyten, og du får verktøyet du trenger for å få full innsikt og kontroll over varelager og logistikkostnader – uansett hvor du måtte befinne deg, og når du ønsker det.

 

Automatiser arbeidsoppgaver

Når det skapes en ordre i nettbutikken blir varebehovet umiddelbart synlig og aktivt hos oss. Vi plukker, pakker og sender varene til dine kunder fortløpende. Legg opp faste bestillingspunkter i grunnsortimentet og få innkjøpsforslag automatisk i systemet. Det sparer deg for mye jobb.

 

Spar penger på distribusjon og emballasje

Få tilgang til vårt nettverk av partnere og gunstige stordriftsavtaler. Vi har gunstige avtaler på distribusjon og emballase. Benytt deg av våre avtaler eller bruk dine egne. Velg det som passer deg best.

 

Reduser risiko og få mer fleksibilitet

Ved å ha lageret til nettbutikken på et lagerhotell vil du alltid ha tilgang på det du til enhver tid har behov for av areal, mannskap og utstyr. Du kan øke eller reduser lagerkapasitet etter det behovet du har. I tillegg begrenser du investeringsbehovet i forbindelse med etablering av et lager.

 

 

 

Lightup.no har opplevd sterk vekst. Omsetningen har gått fra null til åtte millioner på tre år. Som en del av vår strategi valgte vi å outsource lagerhold og ordreutsendinger. Colliflow ble anbefalt av vår nettbutikkleverandør.

 

Etter et hyggelig møte med Colliflow, pakket vi og sendte varelageret vårt av gårde. Det gikk smertefritt siden Colliflow arrangerte frakten mellom lagrene og innlemmet i deres system. Nå er vi i full gang med et lager- og ordresystem som snakker med nettbutikken. Ordreflyten har blitt automatisert, og systemet funger veldig godt. Vi er spesielt fornøyde med at innkjøpsordrer opprettes automatisk etter behov. Hver dag sparer vi halvannen time bare på å slippe håndteringen av innkjøpsordrer.

 

Vi har ikke angret på vårt valg og kan anbefale Colliflow videre til andre. Dette er et team som yter god service, leverer kjapp ordrehåndtering og skaper oss en merverdi i form av kjappere leveringstider, spart tid hver dag og et mer profesjonelt inntrykk av vår bedrift.”

Martin Erlandsen, daglig leder i Lightup.no

 

 

[spt_conversion id=3634]