Derfor valgte PolarWheels å outsource lageret

Da Jens Christian Holmen ikke fant felgen han ville ha, og bestemte seg for å utvikle den selv, var det allerede med en visshet om at dersom ikke visse sider ved forretningsdriften er på plass, stopper alt. PolarWheels ble grunnlagt i 2011 basert på et ønske om å utvikle felger som er enkle å like, enkle å velge og enkle å bruke.

– Vi ønsker å være ledende i markedet, både på innovasjon og tilgjengelighet, forteller Jens Christian Holmen. – Tilgjengelighet og god logistikk går hånd i hånd. Sånn i ettertid synes jeg kanskje vi brukte litt vel lang tid på å finne en god logistikkløsning. For i dag er vi strålende fornøyde.

PolarWheels sjekket mulighetene for varehotell i Kina allerede mens virksomheten var i startgropa. Gründerne har reist rundt og studert en lang rekke forskjellige løsninger, men fant lenge ikke løsningen som innfridde.

– Logistikken er et av aspektene jeg ønsket å optimalisere med felgkonseptet vårt, sier Holmen. – Fagområdet logistikk var nytt for meg; vi brukte mye tid på å sette oss inn i hva god logistikk innebærer for virksomheten. I dag vet vi at det er god økonomi i god logistikk.

 

Les hele artikkelen her

 

 

[sparx_blockquote cite=”Jens Christian Holmen, daglig leder og gründer”]Det er en stor barriere å legge varelageret over i andres hender når du driver med detaljhandel. Jeg anbefaler alle gründere å ta logistikken inn i prosessen tidlig i planleggingsfasen.[/sparx_blockquote]

Polarwheels ColliflowFoto: Max Emanuelsson